Hamarosan megnyitja kapuit az első budapesti Tesla átadópont, ahol húszmillióról indul a legolcsóbb járgány.

Portfolio kiszivárogtatta az Universal Leasing Kft. árlistáját, amely alapján a Tesla Model 3 legolcsóbb verziója 20,61 millió forintba, míg a Tesla Model S alsó hangon 41,27 millió forintba és a Tesla Model X  minimum 41,64 millió forintba fog kerülni annak, aki a szuper luxusautóval szeretne rohangálni fővárosunkban.

Ebbe persze nincs benne a szállítási és a dokumentációs költség, és nyilván plusz milliókért rengeteg extrát lehet rendelni.

A cég azt ígérte, hogy a náluk megvásárolt autókat a teljes ügyintézés után kulcsrakész állapotban lehet majd átvenni. Szóval a cég vállalja, hogy autóit Európába szállítja, a hollandiai Tillburgból ide hozza, majd Magyarországon honosítja és forgalomba helyezi. A Portfolionak arról is tudomása van, hogy az Universal Leasing tárgyal a Teslával, hogy szervizt is nyithasson idehaza.

A szalon még nem készült el, de rendeléseket már felvesznek, az első Model 3 típusok idén tavaszra várhatók. A Model S és X autókat készletről is megvásárolhatjuk, egyedi álmaink megvalósítására viszont 3-4 hónapot kell majd várnunk.

A teljes körű ügyintézés után így alakulnak majd az árak:
Tesla Model 3: 21,105 – 29,005 millió
Tesla Model S: 41,765 – 59,38 millió
Tesla Model X: 42,135 – 64,757 millió