A Taxify szokatlan lépést tett és igen korán nevet változtatott. A céget mostantól Boltnak hívják majd – tették közzé sajtóközleményükben is.

“Az új név: Bolt. A névváltás részleges arculatváltással is együtt jár, így a cég bemutatta új logóját is. A váltás célja, hogy összhangba kerüljön a márka és a vállalat közlekedéssel kapcsolatos átfogó víziója, mivel a Bolt az autós utazásszervezésen túl, már motoros és e- rolleres utazásmegosztással is foglalkozik.” – írják a közleményben.

“Az észt alapítású technológiai cég jelenleg több, mint 30 országban 25 millió felhasználóval büszkélkedhet és ezzel piacvezető Európában és Afrikában is. Továbbá elsőként kínált utazásszervezést és robogó-megosztást egyazon okostelefonos alkalmazáson belül. A cég jelenleg a roller-megosztó szolgáltatásának bevezetésén dolgozik számos európai városban.”

A módosítást egyébként fokozatosan vezetik be és az elkövetkezendő hetekben kerítenek rá sort. Ha tehát taxival szeretnél utazni, akkor a Taxifyt innentől így keresd.