A Virgin Atlantic bemutatta régen várt Airbus A350-1000-es gépének fedélzetét. A Virgin Atlantic megpróbálva a lehetetlent olyan gépet alkotott, amin minden meg van, amiről egy utas csak álmodhat.

A legfontosabb újdonság, hogy a Virgin Airbus kabinját prémium minőségű anyagokkal borították és kialakítottak benne egy közösségi teret, melyet The Loft névre kereszteltek. Ez egy olyan bár, aminek szolgáltatásait az Upper Class utasai élvezhetik, ha szívesen italoznának, beszélgetnének egymással utazás közben. Az exkluzív kabinrészen egyszerre nyolcan lehetnek majd. Az ülőhelyeket természetesen itt is felszerelték biztonsági övekkel, így turbulencia esetén itt is leülhetnek az utasok.

Az Upper Class osztályon minden szék roppant kényelmes a Virgin szerint, ráadásul ággyá alakíthatók. Az ülések kivétel nélkül nagy kijelzőkkel felszereltek és vezeték nélküli kapcsolaton csatlakoztathatók hozzá a fejlhallgatók. Ha az utazás fárasztó lenne, bátran hátra dőlhetünk filmnézés közben is, mindenütt lógó zsinórok nélkül. A turista osztályon 235 utas foglalhat helyet szintén komfortos üléseken, melyekbe USB portokat szereltek, itt is fokozva az utazás élményét.