Káprázatos látványt ígértek a Trónok harca utolsó évadára. Brutális alapossággal kidolgozott vizuális effektekkel állt elő a készítő, hogy fergeteges vizuális élményt nyújtson a rajongóknak. A sárkányok is igen élethűre sikerültek, most azt mutatjuk meg, hogyan is készültek Daenerys gyermekei.

Hétfő hajnalban végre megnézhettük a Trónok harca nyolcadik és egyben befejező évadának legelső részét. A széria hat epizódja minden eddig látott televíziós sorozatot felül fog múlni látványban az ígéretek szerint.

Az HBO erre a szezonra nagyjából 150 millió dollárt költött el, amire kellett is volt, mivel hogy csak a sárkányok megalkotása és élethűvé tétele alapból igen drága mulatság volt. Még a premier előtt közzétett a látványvilágért felelős Pixomondo egy videót, amin jól látni, hogyan készültek a sorozat sárkányai.

A Trónok harca elkészítésének bonyolultságát az is jól mutatja, hogy a Pixomondo szerint a második évadban mindössze 600 olyan felvétel volt, amiben vizuális effektet kellett alkalmazni, mostanra 1300 jelenetben kellett átmenjenek a felvételek vizuális turbózáson epizódonként.