Az Index írt róla, hogy a Barristan Selmyt 2015-ig alakító Ian McElhinney áprilisban, egy szentpétervári találkozón lehet, hogy elszólta magát George R. R. Martin, A tűz és jég dala befejezésével kapcsolatban.

Reddit pedig kiszúrta, hogy elég valószínű, hogy már rég kész a két utolsó könyv is, melyek kiadása az HBO-s sorozat miatt csúszik.

“Nem tudom, talán önök erről többet tudnak, de nekem azt mondták, hogy George már megírta a hatodik és hetedik könyvet. Hét könyv van, de kötöttek egy megállapodást David Benioffal és Dan Weisszel, a sorozat showrunnereivel, hogy nem adják ki a könyveket, amíg véget nem ér a produkció. Szóval, ha minden jól megy, egy-két hónap múlva megkapjuk a hatodik és hetedik könyvet. Izgatott vagyok, hogy mondjuk mi lesz Barristan sorsa az utolsó két kötetben.” – mondta McElhinney

A rajongók egyébként nyolc éve várnak a hatodikra, és George R. R. Martin nemrég azt mondta, hogy ugyan a sorozatnak vége, az ő könyveinek ezzel még nincs. Emellett reméli, hogy az embereknek tetszeni fog az ő verziója is.

 

Borítókép:  Amy Sussman/Getty Images