Nem is fogod! A dublini koncerten és utána Cardiffban sem lehetett hallani az énekeseket, amiből most óriási botrány van.

A rajongók már a Spice Girls-turné második állomásán totál kiakadtak a hangproblémák miatt, melyről még a BBC is beszámolt. Az együttes – már akik fellépnek belőle a turnén – most adta a második koncertjét Cardiffban, mely után jó néhányan azt állítják, hogy olyan minősíthetetlen volt a hangosítás, hogy alig hallottak valamit a dalokból.

A Spice Girls első koncertjén is akadt némi bibi, ugyanis Dublinban ugyanerre panaszkodtak a rajongók. Szerintük alig lehetett felismerni, hogy melyik szám megy éppen. Az első fellépés után Mel B egy Instagram Storyban azt üzente a rajongóinak, hogy a következő koncerten jobb lesz a hangosítás.

Nem jött össze! A cardiffi koncertjegyéért Allison Powell 25 ezer forintnak megfelelő összeget fizetett, majd 45 perccel a koncert vége előtt lelépett a minőség miatt. “Igazán nagy csalódás volt” – mondta a BBC rádiónak Powell. “Nem hallottam az énekeseket, a zenekar teljesen elnyomta őket. Amikor elkezdtek beszélni a színpadon, abból sem értettünk semmit, és mivel nagyon kiábrándultunk, inkább hazamentünk. Nem mi voltunk az egyetlenek, többen is eljöttek.” Sky News szerint több rajongó is kártérítést követel az élvezhetetlen előadás borzalmas hangminősége miatt.

A social media felületeken is záporoznak a csalódott rajongói postok. Sokan azt írták a hangra, hogy “borzalmas”, “szörnyű”, és a felét sem hallották annak, ami a koncerten történt. Akadtak viszont olyanok is, akik semmilyen problémát nem tapasztaltak, és élvezték a show-t.